Bloemwijk Wortelt

 

Participatieproject Bloemwijk Wortelt
Op 9 februari 2024 was de kick off van Bloemwijk Wortelt. We gingen langs de deuren met formulieren en uitleg. Via het formulier kon u met stickers of een tekening uw ideeën voor de binnentuin van de Hulsthof aanleveren.

Geweldige reacties
Wij ontvingen meer dan 50 (!) formulieren retour. Een geweldig aantal! Tijdens de vervolgsessie op 16 maart 2024 werden de meest gekozen opties bekend gemaakt. De top drie: 1. Bloemen, 2. Bankjes en 3. Het insectenhotel. Op deze dag kon er gestemd worden op de invulling hiervan. Er werden praatplaten ingevuld om aan te geven welke bomen, bloemen, bankjes etc. de voorkeur kregen.

De volgende stap
Als volgende stap gaat Stadswerk072 aan de slag door één of twee schetsontwerpen te maken. In mei of juni worden deze met jullie, de bewoners van Bloemwijk, gedeeld!

Doel
Het doel van het project is dat de terugkerende bewoners samen met de nieuwe bewoners gaan ‘wortelen’ in Bloemwijk. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat Bloemwijk een fijne plek wordt om te wonen.