Voorinspectie aan buitenkant woningen

Inmiddels heeft u allemaal een brief gekregen van Kontek met daarin een voorstel met een datum en een dagdeel waarop zij bij u langskomen om het onderzoek binnenshuis te doen. Daaraan voorafgaand doet Kontek onderzoek aan de buitenkant van de woningen. Het gaat dan om delen van de woningen die meestal gelijktijdig onderhouden worden (denk aan dakpannen en voegwerk). Zo krijgen ze al een goed beeld van de woningen in de wijk en kunnen ze de woningbezoeken zo soepel en efficiënt mogelijk laten verlopen.

Deze onderzoeken (de voorinspectie) vinden plaats in de week van 7 tot 11 augustus. De inspecteurs hoeven dan dus nog niet bij u in huis of in de tuin te zijn. Maar u ziet ze wellicht al wel in de wijk rondlopen. Zij dragen een badge met het logo van Kontek en hun naam.

Vanaf de derde week van augustus beginnen de bezoeken bij de bewoners thuis. De precieze datum waarop ze bij u langskomen, staat in de brief die u heeft ontvangen. Kunt u niet op deze datum, neemt u dan contact op met Kontek voor een nieuwe afspraak.