Het Sociaal plan is definitief!

Met enige trots treft u na een lange periode het volledig Sociaal plan aan en een samenvatting van het Sociaal plan. Het Sociaal plan is samen met de Klankbordgroep Bloemwijk tot stand gekomen, waar ook de Woonbond bij betrokken is geweest.

Klik hier voor de Samenvatting van het Sociaal plan

Klik hier voor het volledig Sociaal plan

 

Wat staat er in het Sociaal plan?

In het Sociaal plan is alle informatie te vinden wat uw rechten en plichten zijn tijdens het vernieuwingsproces van Bloemwijk. Het Sociaal plan is erg uitgebreid en daarom is ervoor gekozen om ook een samenvatting te maken. In deze samenvatting vind u de antwoorden op de meeste voorkomende vragen, die u dan makkelijk bij de hand heeft.

 

Heeft u na het lezen van het Sociaal plan nog vragen?

De Klankbordgroep Bloemwijk en Van Alckmaer voor Wonen staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Als u vragen heeft over het Sociaal plan of dingen uit het Sociaal plan niet snapt laat het ons dan weten, maar ook als u een probleem heeft kunt u ook bij ons terecht. Wij zullen er alles doen om te kijken of we er samen een oplossing voor kunnen vinden.