Terugblik bewonersavonden

Voor de bewoners van Bloemwijk was het afgelopen week een spannende week. Op 20 en 22 februari 2018 vonden er namelijk twee bewonersavonden plaats. Tijdens deze bewonersavonden heeft Van Alckmaer onder andere de resultaten van het technisch onderzoek in Bloemwijk gepresenteerd.

Uit het technisch onderzoek is gebleken dat de woningen van Bloemwijk in slechte staat verkeren. Helaas is ook gebleken dat renovatie van de woningen geen oplossing biedt voor de lange termijn. Dit betekent dat Van Alckmaer een moeilijke beslissing heeft genomen: Alle woningen in Bloemwijk worden gesloopt en zullen plaatsmaken voor nieuwe energieneutrale woningen.

Hoewel de spanning van de bewoners voelbaar was, zijn beide bewonersavonden zeer goed verlopen. Van Alckmaer wil alle bewoners bedanken voor hun aanwezigheid en het begrip.

Wij kunnen ons voorstellen dat u na de bewonersavonden nog veel vragen heeft. Op de website wordt antwoord gegeven op de meestgestelde vragen. Tevens treft u hier de voorlopige planning, informatie over de klankbordgroep en de tijden van ons spreekuur in de Boomkampstraat.