Wat doet de corporatie nog in huis?

Sommige bewoners vragen of de corporatie de goten nog komt leeghalen. Of ze vragen of de corporatie een kraan komt vervangen of de buitenkant van de woningen gaat reinigen. Voor sommige werkzaamheden bent u zelf verantwoordelijk, voor andere heeft u een serviceabonnement nodig en weer andere werkzaamheden behoren tot onze vaste taak. Als u een verzoek heeft, kunt u ons het beste even bellen. Dan kunnen wij u uitleggen of de corporatie daarvoor verantwoordelijk is of niet.

Alle noodzakelijk onderhoud aan uw woning doen wij, ongeacht de resultaten van de onderzoeken en ongeacht de vervolgstappen. We adviseren u wel om zelf niet meer te investeren in de woning totdat duidelijk is wat de plannen zijn.

Voor reparatie en onderhoud belt u nummer 088 – 011 70 06.