De eerste gesprekken zijn geweest

We hebben aangekondigd dat we in september of oktober bij alle bewoners langskomen voor een gesprek over uw huidige situatie en uw woonwensen. In dit gesprek komt uw woning en de wijk ter sprake en ook waar u zich zorgen over maakt.

De eerste gesprekken zijn geweest. Nu blijkt een grote vraag die bij meer bewoners leeft: als ik tijdelijk mijn huis moet verlaten, ga ik dan meer huur betalen voor mijn tijdelijke woning? Het antwoord is: nee, als u eventueel een tijdelijke woning krijgt aangeboden, betaalt u de huurprijs die u nu ook betaalt. U heeft een huurcontract met Van Alckmaer en dat contract loopt gewoon door. U hoeft voor een tijdelijke woning dus niet meer huur te betalen.

Als u voorgoed gaat verhuizen naar een andere woning, kan het wel zijn dat u meer huur gaat betalen.

Alle huurders krijgen een brief met een datum en een tijdstip (of u heeft al een brief gekregen). Bent u op deze dag of op dit tijdstip niet thuis, dan kunt u bellen voor een nieuwe afspraak naar: 06 – 36 08 12 02. U kunt ook mailen naar: bloemwijk@vanalckmaer.nl. De afspraak wijzigen is altijd mogelijk.