Wij komen op bezoek!

In september of oktober komen we huis-aan-huis bij u op gesprek. In dit gesprek bespreken we onder andere met u hoe uw huidige situatie is, wat u vindt van uw woning en wat u graag anders zou zien. Ook gaan we het hebben over de wijk. Wat vindt u fijn aan de wijk, wat mist u, wat zou er anders kunnen en wat zou u niet willen veranderen. Ondanks dat we nog niet weten wat, moet er iets met de woningen gebeuren. Tijdens het huisbezoek bespreken we ook waar u knelpunten ziet voor uzelf in dat traject. Waar maakt u zich zorgen over.

We proberen de gesprekken zo veel mogelijk overdag te plannen, maar we kunnen eventueel ook’s avonds komen. Alle huurders hebben een brief gekregen (of krijgen die nog), waarin wij een voorstel doen voor een datum. Bent u op deze dag of op dit tijdstip niet thuis, dan kunt u bellen voor een nieuwe afspraak naar: 06 – 36 08 12 02. U kunt ook mailen naar: bloemwijk@vanalckmaer.nl.